Rom hos SmagD

Rom hos SmagD

Hos SmagD har vi et bredt udvalg af Rom fra alle verdens hjørner. Hver dag kommer der nye rom til, vores ambission er at have Danmarks største udvalg til de mest attraktive priser. Leder du efter en speciel rom du ikke kan finde her på siden så ring til os på tlf. 50659261 - vi kan helt sikkert finde den til dig. 

Hvad er rom? 

Rom var slavernes drik. En sødlig væske der er baseret på sukkerørs produktionen, det vil sige resterne af sukkerørsproduktionen. Der findes et utal af forskellige typer rom, Agricole, jamaican, cubansk, tør rom, sød rom, krydret rom..... man kan blive ved!  Der findes rom der er som skabt til ekstra lækre cocktails og der findes dem som man nyder rent med eller uden is. Rom kan laves på mellassen (restprodukt) eller på sukkerrørsjuicen, for eksempelæ Agricole rom. 

Har i en favorit rom hos SmagD? 

Vi er glade for du spørger! - Selvfølgelig har vi en favorit. Vi har faktisk flere! Et eksempel kunne være Phantom Spirits  som med sin fuldstændig fænomænale kompleksitet og spændende tesktur overrasker enhver der smager på den. 

Et andet eksempel, til den der søger en klassisk sød rom, kunne være Bavaro Brulée bevares, det er IKKE en rom for de der søger udfordring og 1000 nuancer. Men for den der nyder en rigtig sød og let-drikkelig rom er den helt fantastisk. Faktisk er det den rom vi solgte allermest af i 2020. 

Det er meget vigtigt, at man går efter præcis den rom man kan lide og ikke lader sig påvirke af hvad andre synes er "rigtigt" eller "forkert" rom. Det findes ikke, alle er forskellige og der skal være plads til alle typer.. God fornøjelse med din næste rom oplevelse.