PERSONDATAPOLITIK

GDPR og persondatapolitik hos SmagD efter 25. maj 2020

I forbindelse med besøg på www.smagd.dk registreres den besøgendes browser, styresystemet der anvendes, værten der besøges fra og webadresserne på de sider brugeren besøger. De indsamlede data bruges til at føre statistik over de besøgende på hjemmesiden, men kan ikke bruges til at identificere enkeltpersoner.

SmagD respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Du kan fint besøge vores hjemmeside uden overhovedet at afgive nogen personlige oplysninger om dig selv.

I forbindelse med markedsføring af produkter fra vores butik, sender vi tilbud ud til de kunder, der ønsker at modtage disse e-mails. Her har vi registreret dit navn og din e-mail. Hver gang du modtager en e-mail fra os i markedsføringsmæssig øjemed, har du muligheden for at afmelde dig fra at modtage denne e-mail fremover. I den forbindelse sletter vi dine personlige informationer og vi vil ikke kunne oprette dig på listen igen. Det skal du med andre ord selv gøre, hvis du igen vil modtage vores e-mail med nyhedsbreve og tilbud.

Hvis du handler med os på vores hjemmeside, opbevarer vi, udover dit navn og din e-mail, også dit tlf.nr., din adresse samt postnr. og by. Dette bruger vi til at kunne gennemføre dit køb hos os, så vi efterfølgende kan sende dig en ordrebekræftelse og dernæst en endelig faktura. Vi opbevarer ikke dine personlige oplysninger længere end anden lovgivning kræver af os.

Vi videregiver ikke dine personoplysninger til 3. part eller lande hverken indenfor eller udenfor EU/EØS.

Dine personoplysninger opbevares på servere i udlandet, hvor vi har vores webshop liggende.

Vi har underskrevet en GDPR aftale med vores databehandler, der sikrer, at dine data også i fremtiden er sikret imod videregivelse, misbrug eller lignende.

Generelt følger SmagD den til enhver tid gældende lovgivning for at beskytte de personoplysninger, som der behandles.

Som privat kunde hos SmagD har du ret til følgende:

  • Ret til at modtage oplysning om behandling af egne personoplysninger (oplysningspligt) .

  • Ret til at have indsigt i egne personoplysninger (indsigtsret)

  • Ret til at få urigtige personoplysninger berigtiget (berigtigelsesret)

  • Ret til at få egne personoplysninger slettet (sletteret – ”retten til at blive glemt”)

  • Ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger (indsigelsesret)

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte SmagD på e-mail info@smagd.dk eller på mobil nr. +45 50 65 92 61 eller skriv til SmagD på adressen Rudolfgårdsvej 1A, 8260 Viby.

Skulle du føle dig forkert behandlet hos SmagD i forhold til dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet for at klage.

SmagD gør opmærksom på at andre lovgivninger og forordninger kan have indvirkning på, hvor langt tid Park Wine skal opbevare dine personoplysninger.