Gin hos SmagD

Gin hos SmagD

Hos SmagD har vi altid et opdateret udvalg af gin fra de bedste producenter i verden.  Vi opdaterer ugentlig vores hjemmeside og hos os finder du altid de bedste priser og den bedste service. Vi har over 500 gins på lager og flere kommer til...

Gode tips til gin

Gins er som regel enten destilleret på urter, bær, frugter eller krydderier. Går du efter en mild gin der er god til cocktails, så anbefaler vi at du går efter en frugt destilleret gin. Er du mere til den rene gin smag så anbefaler vi du går efter en urte destilleret gin. 

Alle gins kan noget forskelligt, nogle er gode til cocktails og andre er gode at nyde neat over en klump is. Vi bestræber os på altid at have et bredt udvalg af de forskellige typer gins, så der er noget til enhver smag. 

Hvilken tonic passer til hvilken gin?

Vi får mange spørgsmål om hvilken gin der passer til hvilken tonic. Vi anbefaler altid at bruge Bon Accord  da den er udviklet til at fremhæve ginens naturlige smag. Er man til tonic med smag, anbefaler vi at tage et kig på Folkington's forskellige tonics, de er med 100% naturlig kinin og gør sig fremragende i forskellige gins. 

Som med garniture er det også vigtigt med tonic at man bruger en tonic der passer til ginens type.

Er det for eksempel, en frugt-gin man har med at gøre, passer en "urte tonic" ikke specielt godt dertil, istedet ville vi bruge en neutral tonic eller en tonic med en mildere smag, som for eksempel hyldeblomst. 

Har du været til en smagning med SmagD?

SmagD holder vel nok Danmarks bedste ginsmagninger. Vi har mere end 10 års erfaring i ginsmagninger for både private og erhverv. Vi benytter udelukkende moderne premium gins til vores smagninger og du vil altid kunne købe de produkter vi smager på til en ekstra lav pris. Deltager du i vores smagninger får du efter smagningen tilsendt en kode som giver dig 10% ekstra rabat på alle de produkter vi smager på.