top of page
Match-Up Vin & Mad
Match-Up Vin & Mad

ons. 14. feb.

|

Vin og Vin Silkeborg

Match-Up Vin & Mad

Brug valentinsaften sammen med den du elsker og tag vedkommende med til en sjov og anderledes smagsoplevelse. En konkurrence om at parrer vin og mad❤️

Tilmeldingen er lukket
Se andre events

Tid og sted

14. feb. 2024, 19.00 – 21.30

Vin og Vin Silkeborg , Viborgvej 1, 8600 Silkeborg, Danmark

Gæster

Om eventet

Velkommen til! 🥰

- En spændende aften med en vin- og delikatesse matchingskonkurrence, finder sted på Viborgvej 1. I luften findes denne aften, en blanding af duftene fra frugtagtige, krydrede, blomsterduftende og rige vine, samt smagen af velduftende oste, delikattesser, stærke charcuterivarer og lækre chokolader i luften.

Ved ankomst får man udleveret et smagningsskema og et glas til at begynde sin rejse ind i smagespektret. Missionen er nu at matche hver vin med den perfekte delikatesse ud fra smag, tekstur og aroma. Hvilken delikatesse ,matcher med hvilken vin? 

Vi starter med en let og forfriskende hvidvin. Nu skal du forsøge at finde den ideelle delikatesse, der vil fremhæve dens karakteristiske egenskaber på bedste vis. og sådan fortsætter vi indtil vi når den fyldige dessertvin eller portvin. 

Vinderne fejres med stor jubel og anerkendelse for deres smagfulde kombinationer og evne til at finde harmonien mellem vin og delikatesse og selvfølgelig en anseelig præmie! 🥰🍾

Vi håber at alle deltagere forlader arrangementet, med en beriget smagsoplevelse, ny viden om vin og mad, og minder om en aften fyldt med spænding, konkurrence og gastronomisk nydelse.

Vi glæder os til at se dig og skabe rammerne for en helt ny smagsoplevelse. 

De bedste hilsner 

Trine og Roland 🍷

SmagD Vin&Vin Silkeborg 

Billetter

  • 1 person

    259,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page