top of page
Champagne & Summerbird🍾
Champagne & Summerbird🍾

fre. 01. mar.

|

Silkeborg

Champagne & Summerbird🍾

Vi inviterer dig til en udsøgt aften med sanselig forkælelse og smagsoplevelser, når vi kombinerer to af livets fineste glæder - champagne og det danske Summerbird chokolade.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events

Tid og sted

01. mar. 2024, 19.00 – 22.00

Silkeborg, Viborgvej 1, 8600 Silkeborg, Danmark

Gæster

Om eventet

Tag med os på en uforglemmelig rejse gennem smagens magiske univers, hvor bobler og chokolade forenes i en harmonisk symfoni. Lad dine smagsløg blive fortryllet af delikate champagnevarianter og eksklusiv håndlavet chokolade fra det anerkendte Summerbird.

Vores event finder sted på Viborgvej 1 , hvor vi vil skabe en intim atmosfære fyldt med elegance og raffinement. Vores passionerede champagne-ekspert fra Vin&Vin, vil være til stede for at guide dig igennem denne gastronomiske oplevelse og dele hans unikke viden og erfaringer om vores bedste champagner. Dertil kommenteres Summerbird chokoladen og historien bag af vores egen chokolade nørd.

Du vil få muligheden for at smage på nøje udvalgte champagner, der fremhæver de komplekse smagsnuancer i hver eneste Summerbird-chokolade. Forestil dig at lade boblernes dans mødes med chokoladens sødme og aroma, mens du oplever en symfoni af smagsoplevelser vække dine sanser til live.

Vi ønsker at give dig en aften, der fejrer de finere ting i livet og skaber minder, der varer ved. 

Så tag imod denne invitation og lad os sammen hylde de subtile nuancer af champagne og forførende smag af Summerbird chokolade.

/Trine og Roland 

Billetter

  • 1 person

    450,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page